Una policía en bikini protagoniza el arresto más Fuifuiu del verano

Arresto fuifuiuIntenta robarle el móvil a una mujer que tomaba sol pero no se esperaba este desenlace. (Seguir leyendo…)

Chequea fotos y videos de la policía haciendo ejercicios:

Öva, öva , öva 💪🏻!! Mitt andra pass av clean & jerk!! Ibland är det tufft, svårt men kul att lära sig nya saker!! Jag vill så gärna bli bättre på crossfit. Bästa vägen för mig är att ha en tävling att se fram mot! Så nu är jag anmäld till min första Crossfit tävling 😱💪🏻! MÅSTE nu lära mig ryck, stöt, muscle-ups och massa annat snabbt!! Tack grymma @f4leric och @alexanandrov för att ni vill tävla i team med mig 🙏🏻💪🏻! Det kommer bli såååå kul! Denna vecka kvalar vi och förhoppningsvis blir det final i augusti! #barbellscoffeeandhugs #crossfit #TeamFit4lifeAtum #fit4life #F4L #clean&jerk #cleanandjerk #olympiskalyft #morethanwellness #ompu #ompusweden #ompuathlete #mmSports #bodyscience #inov8 #inov8Sweden

A post shared by mikaelakellner (@mikaelakellner) on

En fantastisk tävlingsdag idag!! Polis SM i styrkelyft som började med att jag nästan bommade ut mig i knäböj, fick i sista försöket med mig min ingångsvikt iaf, phu! Avslutningen var desto bättre! Efter att ha tagit 147,5 i mitt andra marklyft så var guldet säkrat 🏆 och jag kunde chansa och lasta på lite extra i sista marken! 155 kg blev det och ett nytt tävlingspers med 15 kg, kroppsvikt 54 kg!! Så underbart kul💪🏻💪🏻! Guld i bänkpress och guld i totalen styrkelyft🏆🏆! Tack @jennykitsune för att du var med mig med pepp och coachning hela dagen, ditt stöd är ovärdeligt 💜❤️! Tack @cirmbird för hejarklack, pepp och hjälp med Evelina när hon blev bajsnödig just innan mitt sista lyft 😂😂😍! Tack @lars6806 för att du pushade mig till att höja vikten ytterligare💪🏻🙏🏻! #styrkelyft #powerlifting #marklyft #deadlift #sumodeadlift #sumomark #polisSM #polissmistyrkelyft #ompu #ompusweden #ompuathlete #inov8 #inov8sverige #mmsports #bodyscience

A post shared by mikaelakellner (@mikaelakellner) on

Internacional

¿Tú que opinas? Cuéntalo aquí: